Servicii

Acasă Servicii

Stomatologie Generala

Pacientii care trec pragul clinicii stomatologice au parte de consultatii gratuite, prin care se identifica nevoia pacientului si analiza starii de sanatate a dintilor, intocmirea fisei de observatie si a planului de tratament.
Principalele tipuri de servicii de stomatologie generală oferite de clinica:

  • Profilaxie si igiena orală
  • Tratamentul complet și complex al cariilor și al durerilor dentare sub anestezie locală
  • Endodonție
  • Obturații fizionomice fotopolimerizabile
  • Controlul plăcii bacteriene

Sănătatea orală a copiilor este pentru părinți la fel de importantă ca și celelalte aspecte medicale ale micuților. Un zâmbet sănătos și frumos se construiește din timp și cu asistență de specialitate. Controlul la timp și tratarea dinților de lapte pot preveni dezvoltarea unor afecțiuni mult mai grave, în viitor.

Va așteptăm în clinica noastră pentru o consultație și un plan de tratament care să vă redea zambetul și încrederea.

Estetica dentara

Estetica dentară este o specializare stomatologică dezvoltată din dorința oamenilor de a avea dinți frumoși și un zâmbet atrăgător dar si o artă prin care este îmbunătățită calitatea vieții pacientului. Astfel, tratamentele estetice contribuie semnificativ la obtinerea unui zâmbet sanatos și la creșterea încrederii și a stimei de sine a pacientului.

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare, în cadrul Clinicii DENTISTRY| Dr. Aftene, creăm și recreăm zâmbete naturale și sănătoase, ale căror rezultate nu sunt doar estetice, ci și funcționale, cu o rezistență îndelungată.

De la coroane sau fațete dentare, la albiri dentare sau tratamente ortodontice, estetica dentară se poate aplica în cazul oricărui pacient. Cu ajutorul esteticii dentare ne putem schimba complet zâmbetul sau ne putem recăpăta zâmbetul pierdut cu ajutorul tratamentelor rapide, minimum invazive.

Protetica dentara

Clinica stomatologica Dentistry| Dr. Aftene oferă soluții de restaurare dentară: proteze, coroane și punți dentare, pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă, atât din motive estetice cât și pentru restaurarea funcționalității și masticației eficiente.

Protezele dentare – mobile sau mobilizabile, scheletate sau cu sisteme speciale, totale sau parțiale, definitive sau temporare – au scopul de a înlocui dinții lipsă, pierduți din diverse motive: parodontoză, carii netratate sau traume.

Coroanele dentare sunt secretul unui zâmbet sanatos și plin de încredere. Coroanele dentare metalo-ceramice, din portelan / ceramica sunt cele mai uzuale, datorită faptului că, fiind acoperite de ceramică, nu există diferențe de aspect față de celelalte, aratând ca și dinții naturali.

Printr-o strânsă colaborare cu laboratorul de tehnică dentară, realizăm aceste coroane din materiale de înaltă calitate, care asigură atât rezistență, cât și un aspect natural, 100% la fel cu al dinților tăi.

Microchirurgie

În clinica noastră se asigură intervenții de chirurgie dento-alveolara în condiții de maximă igienă și siguranță: precum extracții dentare, tratamentul incluziei dentare, rezecții apicale, odontectomii și alte manopere similare.

Fiecare intervenție este analizată și customizată pentru fiecare pacient de către medicul nostru.

Implantologie

Indiferent dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, implantul dentar poate fi cea mai bună soluție – este un tratament minimum invaziv, fără durere sau disconfort, care redă aspectul estetic și funcționalitatea dintelui sau dinților pierduți în cel mai scurt timp.
Față de punțile clasice sau de protezele convenționale, un implant dentar are o durata de viață mai mare, este un tratament stomatologic mai fiabil, care îți asigură funcționalitatea dinților (poți mânca orice, fără teamă) și zâmbetul mult visat.

Ortodontie

Ortodontia se ocupa cu indreptarea si corectarea poziției dinților. Aceste afecțiuni sunt frecvente la copii și adolescenți, dar s-a constatat o creștere semnificativa a numarului adulților care beneficiază de tratament ortodontic. În cazul adulților, aplicarea tratamentului presupus de ortodonție poate să dureze mai mult, pentru că oasele maxilare și-au întrerupt creșterea.

În cadrul clinicii noastre, medicul ortodont va evalua situația sănătații tale orale din punct de vedere al anomaliilor dentare ce pot constitui obiectul tratamentului ortodontic. Acesta iți va explica mai pe larg care sunt problemele ce necesita tratare, iți va prezenta variantele de tratament, durata tratamentului, eventualele posibile riscuri si neplaceri. Îți va indica efectuarea unei radiografii de profil, pentru elaborarea unui plan exact și corect de tratament.

Aparatele dentare sunt dispozitive moderne, ce au ca scop favorizarea mișcării dinților pe arcade, până la atingerea poziției finale dorite.